Veterani si rezervisti

 „COMUNICAT – APEL Nr. 35 din 10.12.2013
Luând cunoştinţă de aberaţiile şi invectivele la adresa A.N.C.M.R.R. şi a organelor sale de conducere, proferate la recenta întâlnire de la Alba Iulia a reprezentanţilor S.C.M.D., Biroul Permanent Central adresează tuturor camarazilor apelul de a nu lua în seamă fabulaţiile şi scornelile unei minţi înfierbântate, nedemnă de cea mai mică încredere şi consideraţie.
Reiese tot mai clar faptul că S.C.M.D. nu este pe deplin nici măcar o structură sindicală, ci una atipică, ilegală, care nu are nici o tangenţă cu demnitatea armatei active şi de rezervă, cu virtuţile militare, cu probitatea morală, cu comportamentul civic şi demnitatea ce caracterizează cadrele militare în rezervă/ retragere.
Alegaţiile invocate la recenta întâlnire a reprezentanţilor S.C.M.D. constituie încă o dovadă a caracterului său profund politic, a aflării sale la originea unor jocuri politice la comandă internă şi externă, acţiuni dincolo de limitele legale, aroganţa dusă la extrem prin atribuirea unor merite pe care nu le-a avut şi nu le are, asumarea unor roluri şi misiuni de nimeni încredinţate. S.C.M.D., ignorând cu bună ştiinţă incidenţa legii, arogându-şi reprezentativitatea tuturor rezerviştilor – pensionari militari şi familiilor acestora, debitând invective, jigniri fără acoperire şi nemeritate la adresa reprezentanţilor A.N.C.M.R.R., intră sigur sub incidenţa legii.
Lipsa de scrupule se manifestă şi în aceea că ignoră şi pune sub semn de întrebare, calitatea, misiunea sacră asumată de militari din fragedă tinereţe, pune la îndoială probitatea militară şi morală a fondatorilor A.N.C.M.R.R. şi a celor care le-au continuat opera, etichetându-i stalinişti, reprezentanţi ai armatei roşii, profitori ai unui sac de avantaje.
Spusele şi faptele îi autodemască fără echivoc, că nu sunt militari de carieră, că au trecut prin armată pe fond politic, făcând plecăciune în faţa conducerii fostului Consiliu Politic Superior al Armatei din epoca Ceauşescu, n-au înţeles şi nu vor înţelege niciodată spiritul de camaraderie, demnitatea şi onoarea uniformei militare, valoarea inestimabilă a jurământului de credinţă faţă de ţară şi neam depus de militar.
În aceste condiţii, Biroul Permanent Central lansează acest apel cunoscând calitatea deosebită a cadrelor militare în rezervă/ retragere provenite din activitate în Armata României – membrii ai A.N.C.M.R.R., care au în spate o carieră militară de prestigiu, parcursă prin numeroase eforturi şi renunţări.
Ignorând şi respingând astfel acele fabulaţii, unele apropiate de paranoia, să dăm un înalt exemplu de respect pentru adevăr, pentru cariera militară, a cărei demnitate şi onoare o întunecă unii printr-un comportament inadecvat, departe de un adevărat membru al marii familii a Armatei Române.
Înspăimântaţi de precaritatea situaţiei în care au ajuns ca urmare a unor acţiuni străine de spiritul militar tradiţional, unii membrii ai conducerii S.C.M.D. îşi atribuie merite pe care nu le au în tot ce au dobândit legal în ultimii ani cadrele militare în rezervă/ retragere, roluri şi misiuni de nimeni încredinţate, cu atât mai puţin de reprezentanţii actualelor şi fostelor cadre militare active ale Armatei României.
Mai mult, deranjaţi de credibilitatea şi notorietatea de care se bucură tot mai evident A.N.C.M.R.R. în al XXIII-lea an al existenţei sale după 1990, de îndelungata sa legitimitate istorică, de recunoaştere fără precedent, prin acte de guvernare şi de comandă militară, a utilităţii şi reprezentativităţii sale, realităţi demonstrate cu prisosinţă şi de recenta Conferinţa Naţională, de prima întâlnire a cadrelor militare în rezervă/ retragere la Patriarhia Ortodoxă Română, de participarea demnă la celebrarea a 95 de ani de la Marea Unire din 1918, unii conducători ai SCMD încearcă să arunce cu noroi, în derizoriu A.N.C.M.R.R., acţiunile legitime ale cadrelor ei de conducere.
Prin fals şi minciună, instigări şi ameninţări de tot felul, unii reprezentanţi ai S.C.M.D. mai reuşesc încă să înşele buna credinţă. Minciuna, neadevărul, exacerbările s-au dovedit dintotdeauna a avea picioare scurte.
Biroul Permanent Central reiterează necesitatea ca filialele judeţene şi de sector să acţioneze în unitate de voinţă împotriva celor care încearcă să diminueze sau chiar să anuleze contribuţia A.N.C.M.R.R. la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat şi se confruntă cadrele militare în rezervă/ retragere – pensionari militari proveniţi din activitate în Armata României, să creeze confuzie permiţându-şi să lanseze invective şi calomnii la adresa conducerii legal şi democratic alese ale Asociaţiei, care încearcă prin metode perfide să destabilizeze funcţionarea normală a filialelor.
Fabulaţiilor şi exacerbărilor S.C.M.D., A.N.C.M.R.R., organele sale de conducere, le opune adevărul incontestabil, acţiunea inteligentă, răbdarea, demnitatea şi onoarea militară şi, în caz de neastâmpăr, acţiunea în justiţie.
Poziţia A.N.C.M.R.R., a Biroului Permanent Central a fost făcută cunoscut domnilor viceprim-ministru Gabriel OPREA, ministru al Apărării Naţionale Mircea DUŞA, fiind şi obiectul unei acţiuni în instanţă.
BIROUL PERMANENT CENTRAL”

38 de comentarii:

 1. Astfel de comunicate sunt intolerabile pentru oricare rezervist militar cu un pic de minte. ANCMRR compromite (pentru a cata oara?) intreaga armata romana, aruncand in derizoriu ideea de unitate, camaraderie si implicare sociala a cadrelor militare, atacand, fara sens SCMD, intr-o maniera de maidan.
  Cine da lectii militarilor romani - cei autointitulati cu "partidul in suflet" (adica UNPR-ul) si sub "inaltul patronaj" al lui Basescu?!...
  Col. (r) Moldovan Tiberiu

  RăspundețiȘtergere
 2. tara piere si baba se piaptana , in loc sa vedeti ce probleme sant cu rezervistii , chiar si cu acei care sant in rezerva dar au plecat fara srept de pensie . care acum nu li se recunoaste grupa de munca avuta la oesirea sin sistem ,dar acum au varsta pensionarii .. mai bine amendati legea 263]2010 care hg 1294 ]2001 nu i se adauga si legea 14]2008 care elimina discriminarile , astea sant unele don probleme ..so voi va luptati pentru pitere .care putere?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Perfect adevarat domnule, doamna. Daca si intre rezervistii care au slujit o viata patriei, a intrat :dihonia", daca si aici lupta este doar pentru ciolan si interese personale...atunci se duce de rapa ideea de verticalitate si seriozitate militara. Rusine domnilor si de o parte si de alta. Domnilor de la asociatir, ce ati facut pentru a se reveni la legea pensiilor speciale, plx.109 parca a lui dl Dobritoiu, pe care o tot plimba de la o camera la alta..."domnii" parlamentari. Ce face domnul dusa? Ce are de gand cu aceasta lege? Asta sa intrebait. nu sa va balacariti aici ca la usa cortului si sa va plavgeti la mai marii armatei...ca cei de la gradinita...."doamna educatoare Gigel m-a imbrancit!!!!! sa va fie rusine!!!Nu credeam ca sunt asemenea specimene fara coloana vertebrala si fara onoare, care sa dezonoreze statutul de militar!

   Ștergere
 3. Imi aduc aminte de "eforturile" depuse de A.N.C.M.R.R. pe timpul actiunilor criminale ale regimului Boc, de scrisorile stupide adresate tuturor forurilor din Romania, la care ori nu primea nici-un raspuns ori primea raspunsuri de doi lei semnate de câte un număr 7 din vreun minister... Văd că cei care conduc mamutul ăsta de organizatie, care isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al Intâiului Mincinos al țării, tot invocă notiuni de demnitate si onoare...Care onoare, aceea de a subordona organizatia partidului traseist si trădător UNPR si conducătorului de doctorat în munca cu izmenele Oprea? Cică ei actioneaza inteligent, nu aiurea ca altii!... Care sunt rezultatele actiunilor voastre, băi tovarăși? ZERO barat in planul drepturilor rezervistilor, dar cu mult succes in plan personal, toată conducerea primind stele cu duiumul, incat nu mai au loc pe epoleti unde sa le pună! Tov. Iliescu, sunteti penibili frate, ganditi-va la unire nu la dezbinare,nu vă mai comportati ca niste anexe si lingai ai anumitor partide si persoane!.. Si nu ne mai dati lectii de patriotism, onoare si demnitate că m-apucă greața...

  RăspundețiȘtergere
 4. Stupizii astia din Biroul Permanent Central, care scriu asa ceva cu o ura viscerala la adresa lui Dogaru, oare nu-si dau seama ca jignesc si alte mii de ofiteri si subofiteri in rezerva,, membri ai sindicatului, din toate institutiile de aparare si siguranta nationala?
  Este clar ca aceste fosile comuniste confunda organizatia pe care o conduc cu propria lor persoana! Si asa gandesc si la adresa SCMD - pun egalitate intre Dogaru si ceilalti membri de sindicat!... Oricum, colonelul Dogaru le da clasa tuturor acestor mastodonti incremeniti in timp.
  Lt col (rez) Marius Butunoiu

  RăspundețiȘtergere
 5. Din nefericire si unii si altii au avut si rol pozitiv dar si parti rele. Exemplu: sefii sindicatului au considerat frauduloasa aplicarea unitara a HGS 1019 pentru toti rezervistii asta deoarece ei probabil au de la inceputuri speciale si-i doare in cot de ceilalti , ramasi la normale .E oare normal ca unul care a slujit sub drapel, 24 de ore din 24 sa aiba normale iar la civili acrobati si jongleri sa aiba speciale? Nu-i acuz pe cei de la civil care au luptat pentru drepturile lor ii acuz pe cei de la sindicat care au decretat aplicarea HGS 1019 pentru toti rezervistii un fals, in detrimentul multor rezervisti. Marii comandanti de la sindicat au stiut sa sustina pensiile astronomice de peste 10.000 lei( unele peste 30.000 lei) , sustin recuperarea sumelor pierdute( cum ar fi oare dupa ce au adus la viata pensiile astronomice sa le dea si din urma!) dar cand a fost vorba de o lege favorabila rezervistilor obisnuiti au facut tot posibilul sa o abroge pe cai laturalnice, josnice ! In acest timp cei vocali care au fluierat Imnul si au huiduit peste tot au avut numai de castigat ! Aceasta sa fie oare Honor Et Patria? Nu pre asa crede , mai degraba Vae Victis pentru cei corecti !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pensionarul roman14 decembrie 2013, 20:36

   Mai PROSTANACULE unde ai vazut tu pensie militara de 10000 sau 30000 lei? Uite asa apare cate un dobitoc din asta ca tine si mananca castane, ca sa nu zic altceva si spun prostii pe care nici ei nu le cred, dar odata scrise aici asemenea tampenii oamenii neinformati le cred. Mai Geoana, adica PROSTANACULE, nu a fost niciodata fluierat Imnul Romaniei ci chioru adica bASESCU dusmanul numarul unu al acestui neam. Nu-l vezi ca atunci cand nu face cineva cum vrea el , cum alearga la B1, la EVZ sau la jandarmii lumii de azi sa ne parasca. Imi pare rau ca din pacate inca mai sunt din astia ca tine care au acces la internet.

   Ștergere
  2. Mai dobitocel coada de purcel tu altceva nu stii sa spui decat imbecilitati? Chiar asa? Base e vinovat de toate , creatura imbecila? Cine a vandut pe nimic Sidex Si CS RESITA imbecilule? Si cu pensiile , chiar aseara s-a spus in direct, exista smecheri de smecheri, militari detasati care si-au tras pensii masluite gigantice. Chiar ne crezi prosti pe toti narodule? Crezi ca toti avem creierele spalate ca tine, creatura bezmetica? Chiar crezi ca toti se uita numai la antene ?

   Ștergere
  3. Aceasta e democratia adevarata creatura bezmetica. In care fiecare sa poata spune direct ceea ce gandeste . Nu ca la adunarile de partid la care tu ai participat permanent si unde fiecare spunea ce spunea seful, sa nu fie suparare si toti se pupau de minune piata independentei ! Vremurile acelea cand tu nemernicule iti spionai vecinii si colegii au apus.

   Ștergere
  4. @ Anonim: Faptul ca te ascunzi in "anonimat" spune totul despre tine iar cine iti citeste postarile presarate de invective (si cele de mai sus si cele de mai jos) isi da seama imediat de nivelul de inteligenta si cultura pe care il ai ! Continua sa te ascunzi in "gaura" anonimatului asa cum presupun ca esti invatat. Ma cobor cu greutate la nivelul tau de inteligenta si nu pot sa-ti zic decat: Rusine sa-ti fie !!!
   Mr. (r.) Brasoveanu Marian

   Ștergere
  5. Vezi ca sunt mai multi anonimi . In alta ordine de idei, nu cred ca toti care posteaza pe aici trebuie sa-si dea gradul, numele , prenumele, adresa etc ca la secu .Asa faceau informatorii secu, ei dadeau constiinciosi toate datele unde trebuie si-si incasau la fel de constiinciosi retributiile. Iata de ce prima lor intrebare este : ce ai avut de castigat? Pentrua ca le ei asta conta cel mai mult: cat primeau. In rest, isi spionau vecinii la buda, vecinele cand intindeau rufele si li se ridicau fustele etc.O faci pe curajosul cand nu risti nimic, parpalacule!

   Ștergere
 6. Exista o certitudine: daca nu se infiinta SCMD, pensionarii militari ramaneau cu pensiile injumatatite din ianuarie 2011. Pe atunci, iesirea in strada, condusa de SCMD, era catalogata de ANCMRR ca actiune incompatibila cu "onoarea si demnitatea" de militar!...
  Sunt convins ca nu vom avea o noua Lege a pensiilor militare fara ca SCMD sa actioneze, din nou, in strada si prin toate mijloacele la indemana unui sindicat.
  Cred ca trebuie sa tinem aproape de acest sindicat, oricat de mult s-ar impotrivi generalii de la ANCMRR, pt ca acestia nu au nici interesul si nici priceperea de a conduce o astfel de lupta.
  Col. (r) Pantiru Mihai

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Perfect de acord cu dvs. Sindicatul a avut un rol deosebit de important in multe faze ale recalcularii/revizuirii pensiilor militare. Sindicatul are rezervisti de valoare care lupta pentru drepturile pensionarilor militari. Problema de baza este ca unii care si-au vazut sacii in caruta cu L241 au uitat de obiectivele sindicatului si acum o dau cotita. Ei si-au vazut reantregite pensiile ( unele de peste 10.000 lei, altele de peste 30.000 lei, total nejustificate si nelegale, cum a spus aseara si un senator) si nu le convine o noau lege a a pensiilor militare care as elimine abramburelile din legile actuale. Cu sau fara ei, lupta merge inainte ! Pentru dreptate si corectitudine ! Sus PATRIA ! Jos smecherii ! Jos farsorii ! Jos cei ce si-au masluit pensiile !

   Ștergere
  2. JOS PENSIILE MASLUITE ! TOATE PENSIILE MILITARE MAI MARI DE 10.000 LEI SA FIE REVIZUITE IN REGIM DE URGENTA !

   Ștergere
  3. Corect ar fi : toate pensiile militare si civile mai mari de 9000-10.000 lei( se poate merge si mai jos cu baremul) sa fie revizuite in regim de urgenta pentru a se vedea daca au fost CORECT calculate !Vor fi muuuuulte SURPRIZE....SURPRIZE.......

   Ștergere
 7. Dati-l jos pe Iliescu si poate se mai indreapta lucrurile!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De unde trebuie dat jos domnul ILIESCU mai romane? Sau ai vrut sa zici bASESCU? Franarii actuali ai Romaniei sunt bASESCU si prapaditele alea de partide care incap intr-o debara si se invart in jurul lui ca niste muste betive.

   Ștergere
 8. Inainte de a face ordine si dreptate in tara, trebuie sa facem ordine si curatenie in ograda proprie. Trebuie eliminati grabnic din conducerile ONG-urilor si din cele ale sindicatului toti dinozaurii si veleitarii care sunt in stare sa calce si pe cadavre, numai pentru ca ei sa fie "comandanti", pe toti cei care emit astfel de comunicate rusinoase, compromitatoare in fata opiniei publice. Acesti dinozauri, pe care doamna cu coasa ii cauta pe acasa, nu au pic de decenta si nici minte pentru a realiza ca vremea lor a apus si ca este timpul sa se dedice in exclusivitate nepotilor.
  Stimati lideri ai rezervistilor de la orice nivel - nu tineti scaunele si functiile de conducere ocupate degeaba! Daca nu aveti chef, daca puterile v-au lasat, daca nu aveti stiinta de a strange camarazii pe langa voi, cautati inlocuitori sau lasati pe altii sa exercite aceste functii. In acest fel nu va compromiteti nici pe voi si nu compromiteti nici organizatiile pe care le reprezentati.
  Col. (r) Dumbrava Costel

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare adevar ati spus ! Lumea smenarilor a apus ! Si a profitorilor !

   Ștergere
  2. Corect ! Sa dispara in negura cei care au facut trafic de case, apartamente, cei care au luat apartamente la pret foarte mic, derizoriu si apoi le-au vandut pe sume uriase ori le-au dat odraslelor si apoi au cerut alte apartamente de la stat.

   Ștergere
  3. Nu varsta este definitorie pentru calitatea unui lider de organizatie. Vedem cu ochii nostri cum unuii presedinti, vicepresedinti, chiar mai tineri tineri fiind, nu fac absolut nimic pentru mentinerea coeziunii de grup, pentru ca nu stiu ce sa faca, sau, altii, pentru ca nu vor.
   Ce sa caute in fruntea unei organizatii oameni pe care nu-i gasesti la telefon cu lunile sau oameni care nu sunt in masura sa raspunda la un e-mail?
   Radu Astanei

   Ștergere
 9. De ce caut "pricina"? Pentru ca gasesc. Acest razboi dintre ANCMRR si SCMD este prostesc. In statutul ANCMRR se scrie ca cei care devin membri ai unor partide politice trebuie sa isi dea demisia din conducere. Vad ca la SCMD nu este asa. Iata o pricina! Totusi, atacurile dintre cele doua structuri nu sunt bune pentru noi.

  RăspundețiȘtergere
 10. Rezervist de la apararea nationala cumpar butelie second hend la mana a doua. In rate. Rog seriozitate. Exclus intermediari.
  Nu am telefon. Contactati-ma la CP 67 ofp 1 post-restant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. N-oi avea mataluta butelie si telefon da cre ca ai o pensioara balaioara de vreo 200 de bulioane, smecherita , masluita si manarita , revitalizata la 01 octombrie. Si mai mult ca sigur ai votat cu jefuitorii Romaniei ca sa-ti revezi pensia smecherita !

   Ștergere
 11. Uluitor este faptul ca noi, militarii in rezerva am intrat in acest joc al dezbinarii declansat de domnul presedinte.
  Atat sindicatul, cat si ANCMRR sunt politizate. Nici una dintre cele doua organizatii nu apara Armata care in ultima vreme a fost sistematic denigrata, in special la postul B1 Tv. Nu am vazut nici un reprezentant al celor doua organizatii care sa prezinte public numarul de morti - militari romani in revolutie (de exemplu).
  Rusine domnilor! Rusine pentru ca aduceti multe deservicii militarilor in rezerva!
  Militar in rezerva, de cariera - nedreptatit atat de sindicat cat si de ANCMRR

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bati campii! In primul rand nu Col Dogaru a declansat acest dialog mizer ci domnii generali de la ANCMRR, care, atunci cand noi eram in strada pentru a ne revendica drepturile furate de Base si Boc, ei "declarau" poporului ca in strada sunt ofiterii fara onoare, proveniti de la munci agricole!...
   Declari ca SCMD este politizat. Ai si argumente?
   SCMD a aparat si apara Armata si imaginea ei in opinia publica chiar mai bine decat cadrele active. Daca nu esti la curent cu actiunile si declaratiile liderilor si organelor de conducere ale SCMD, centrale si locale, ar fi corect sa nu mai emiti astfel de sentinte.
   In ce sens te-a nedreptatit SCMD?
   Col. (r) Razescu Dumitru

   Ștergere
  2. Hanonimus si d-ta bati campii. In primul rand Base si Boc s-au legat de pensiile cu adevarat nesimtite, alea de peste 100 bulioane( tradus: 100 milioane lei vechi), obtinute prin hotarari judecatoresti strambe ori prin specularea amendamentelor smecheresti la L164..Cand pe site au fost publicate tabelele s-a vazut clar ( si din avion si de pe fregatele ale modernizate cu sute de mil. parai) ca pe L164 au existat multi cu pensii fff mari- ma refer la pensii de peste 140 bulioane. E drept, si legea cu contributeala a dat prilej smecherasilor sa-si umfle binisor pensiile astfel ca au aparut se pare si mai multe pensii de peste 120-140 bulioane. Macar pensiile cu contributeala aveau cat de cat o esplicatie( vorba alora de la Vacanta ) .L241 a dat castig de cauza influentilor ( cei care au trambitzat permanent pe la antene si au votat la greu cu useleul zmeul). Printre castigatori s-au numarat, e drept si rezervisti corecti pe L164 ( ma refer la cei care aveau pensiile pe L164 corect calculate dar au suferit pierderi la contributeala).Au pierdut insa cei care au primit decizii cu taierea grupelor de munca-opera sefilor de la sindicat ! Asa se face ca in prezent e o abrambureala si o abureala de mai mare frumusetea in domeniul pensiilor militare, cu multe inechitati care numai cinste si onoare nu fac institutiei in care populati are totusi incredere. De aceea o noua lege se impune in regim de urgenta, lege care sa duca la recalcularea tuturor pensiilor militare in plata si sa puna ordine in domeniu. Cu pensii civile de 6-7 milioane lei vechi si pensii militare de peste 300 milioane lei vechi ( a spus-o un respectat senator ) nu putem merge mai departe .

   Ștergere
 12. Schimb pensie pe L 164 din 2001, manarita la solda de merit, indemnizatia de comanda si alte multe sporuri, cu pensie pe L 263 din 2010, manarita la adeverinte, grupe de munca si cu apartenenta la UNPR. Pentru pensiile provenite din segmentul "ordine publica si siguranta" ofer diferenta, ori o butelie plina. Rog seriozitate.
  CP 67 ofp 1 post-restant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cauta si sinapse noi, pentru neuronii tai, aia cati mai ai!...
   DOCTOR MILITAR

   Ștergere
 13. mai dragi militari in rezerva spuneti-mi si mie va rog daca stiti un mare sef militar activ care sa apere drepturile noastre, adica si viitorul lui

  RăspundețiȘtergere
 14. Vand pensie din 2008, recalculata si revizuita de 9 ori. Unic proprietar. Posed decizii si dovada ANAF pentru taxa de mediu, platita si nerecuperata.
  Dotari: solda de merit, indemnizatie de comanda, grupa "alte conditii" pentru intreaga perioada, spor de parasutare si delaborari munitii in ultima luna.
  Nu accept intermediari. Rog seriozitate.
  Bonus: ofer gratis chitanta casierie incasare OG 7, in original, nemototolita si perfect lizibila.
  Contactati-ma la CP 67 ofp 1 post-restant.

  RăspundețiȘtergere
 15. am citit discutiile purtate intre voi , nimic de fond , rafueli si jigniri , nu e bine ce faceti . va faceti de ras , rad civilii de voi , mai bine vedeti ce e in legea actuala de corectat , ca mai e pana la alta lege , in asta de acum sant neclaritati , discriminari . casa sectoriala a mapn , lucreaza dupa ureche si interpreteaza legea cum vrea ea ,, mai sant in rezerva destiu care au grupa 1 de munca si adeverinte legale pentru activitatea de pana in 1995 ,si care acum sant in rezerva dar le vine randul ca vaesta sa iasa la pensie dar nu li se recunosc drepturile .. la civili s-a corectat , cu acestia care este treaba ca nu se zice nimic ... vedeti treburi de viata nu sa va insultati //

  RăspundețiȘtergere
 16. Bine ca au revenit pensiile masluite ! Bine ca unii au pensii de peste 30.000 lei ! Doar nu o sa aiba toti pensii egale ! Ce, suntem egali? De ce am luptat noi in dec 89? Ca sa ne putem smecheri si maslui pensia ! Bravo lor, bravo lor, bravo smecherilor !

  RăspundețiȘtergere
 17. LA MULTI ANI SI SANATATE CAT CUPRINDE IN 2014. Stimati camarazi, cititi cu atentie toate raspunsurile de mai sus si trageti concluzia de unde vine rautatea, dezbinarea si ura. In putine comentarii se vede adevarata atitudine ce ne lipseste, decenta in gandire si exprimare. Putem sa indreptam lucrurile dar numai printr-o atitudine matura. Anul 2014 sa aduca fiecaruia ce doreste.
  COZIA

  RăspundețiȘtergere
 18. Pun si eu o intrebare:cu ce drept tu boc si basescu mi-ati luat dreptul meu la pensie? Cu ce drept mi-ati furat voi munca mea de-o viata si m-ati aruncat in mizerie? Care este rezultatul, ce a castigat aceasta tara ca v-ati batut joc de cei mai loiali fii ai patriei? Ati luat de la ofiteri si ati dat la maistri si subofiteri si la clientii vostri pentru ca stiu de recalculari halucinante in care s-a ajuns ca un subofiter sa aiba dublul pensiei unui ofiter.
  Domnule Dogaru, cum se numeste cel care fura? Ce ati facut pentru tragerea la raspundere a hotilor? Ma refer in primul rand la boc care in doua zile de la numirea in functie a comis cea mai mare batjocura la adresa cadrelor militare.
  Nu-mi doresc altceva decat un proces cinstit in care boc si acolitii sa raspunda pentru faptele lor. Imi doresc sa se revina la legile dupa care am iesit la pensie pentru ca este dreptul nostru castigat prin munca. Si ma refer la pensiile corect calculate si decente care se invart in jurul valorii de 2000 de lei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Credeti ca mai are rost sa sustinem actualii guvernanti care nu s-au tinut de cuvant? Este normal ca Iovan, un erou se afla in pamant, iar cel care i-a furat viata sa fie bine mersi primar in Cluj? Si maine, poimaine sa candideze iar? Cine stie pe cine mai nenoroceste, poate o sa fie randul doctorilor sau al profesorilor, nu?

   Ștergere