MAI

Pe urmele Proiectului Legii pensiilor militare de stat


Pentru textul proiectului de lege si anexelor sale, clic aici.
Opiniile dvs. le puteti insera la rubrica "Comentarii" de mai jos.

4 comentarii:

 1. apropo', pe unde o fi? daca-l gasesc precum pe cei din Mtii Apuseni, o sa-l vedem la pastele cailor!

  RăspundețiȘtergere
 2. e bine ca stergeti repede, cred ca doar atat stiti!

  RăspundețiȘtergere
 3. După cum se observă, din faximilul postat, proiectul de lege a pensiilor militare nu a fost postat pe site-ul MAI pentru dezbatere publică ci spre consultare și analiză de către structurile interne ale MAI.
  Probabil că MApN, ca inițiator, a trimis acest proiect și altor structuri din apărare. Urmează, cred, ca în urma primirii de la aceste structuri a unor observații și propuneri, finalizarea acestui proiect și probabil dezbaterea publică a acestuia.
  Până la această fază cred că ar fi util ca SCMD să publice propunerile făcute la proiectul de statut al cadrelor militare, gradatilor si soldatilor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumneavoastra sunteti in masura sa schimbati o situatie care dezavantajeaza total pe cei care vor iesi la pensie cu actuala lege care este implementata de trei ani si...sincer nu intelegem cum nimeni nu ia masuri de avertizari si atentionari asupra guvernului si parlamentului de a se schimba aceasta eroare imediat...un grav prejudiciu adus militarilor care vor iesi la pensie acum si in viitor.Ca sa nu detaliez mult arat exact punctul gresit din legea actuala si o mica comparatrie..v-am mai trimis situatia dar nimic nu s-a postat la dumneavoastra pe site macar un inceput de ,,lupta,, pentru viitori pensionari....ca toti sa aiba pensii egale ,binenteles dupa ani pe care au servit patria,grad egal ,functie egala ,contributie egala si tot ce ofera haina militara...fara alte comentari sa va aratam pe scurt....cum e posibil ca doi militari care dupa cum v-am spus ,au aceiasi functie,acelasi grad,aceiasi vechime ,acelasi salar si,ma repet tot ce ofera haina statului ca unul sa aiba o pensie cu mult mai mare[800-1000 ron] diferenta...nu cred ca este corect ...dumneavoastra ce spuneti? si sa stiti ca nu va scriu asa...numai...sunt informat foarte bine si s-a verificat live situatia...greseala in lege este tabelul cu anul nasteri care da la fiecare militar stagiu complet diferit ...ce relevanta are ca o persoana a venit in sistem la varsta de 20 de ani si altul la 30 de ani...daca au vechimea egala trebuie sa aiba si pensia egala ...excludem ani lucrati in ,,civilie,, care ofera foarte putin...tot verificat este si acest lucru...deci va rugam sa luati atitudine si masuri urgente..pentru ca dumneavoastra ne reprezentati si viitori pensionari o sa ,,ingroase randurile,, la SCMD
  PS. asteptam un raspuns macar din partea dumneavoastra. VA MULTUMIM ANTICIPAT!

  RăspundețiȘtergere