luni, 3 decembrie 2012

SĂRBĂTORI PE DATORIE ŞI ECUSOANE CU CIP



Maria Diana Popescu, Agero  

Tot mai puţină siguranţă, tot mai multe invazii: instabilitate, corupţie, criză, imoralitate, politică, alegeri, vrăjitori, războaie cu partituri false, colonizare, crime, droguri, arme, sărăcie, profeţi şi învăţători mincinoşi. Rusul Aleksandr ne invită în oraşul Simferopol din peninsula Crimeea, la un curs de pregătire pentru sfîrşitul lumii. Sfatul său este ca oamenii să-şi plătească datoriile înainte de pretinsa apocalipsa din 21 decembrie, altfel, vor fi judecaţi în viaţa de după. Din propoziţiune se înţelege că nicăieri nu vom scăpa de mîna lungă a bancherilor. Alianţa descendenţilor mayaşi condamnă folosirea miturilor apocaliptice în scopul obţinerii de profituri. Reacţia vine după ce Ministerul Culturii din Guatemala a anunţat că, în 21 decembrie va organiza un eveniment cu tema „apocalipsa în direct”, la care vor participa peste 90.000 persoane. 

           Simple reţete de scos bani! Sub ameninţarea prăbuşirii afacerilor, comersanţii din întreaga lume profită de pe urma naivităţii oamenilor. Şi ai noştri au inventat o „reţetă” de succes pentru a-şi salva afacerile: sărbătorile de iarnă pe datorie sau cum să mănînci în decembrie şi plăteşti în ianuarie. Nici Ministerului Sănătăţii nu se lasă. Livrează gratuit populaţiei reţeta proprie: vaccinarea antigripală a copiilor, bătrînilor şi bolnavilor cronici. Cît (ne) scoate din buzunar ministerul, cît iroseşte pentru un milion de doze de vaccin? 11 milioane de lei, un buget similar celui de anul trecut. 

          Bună afacere! Normal, serul care conţine mercur de calitate va curăţa uşor categoriile vulnerabile, spre bucuria guvernului care va plăti mai puţine pensii şi alocaţii. „Specialiştii din sănătate” vor declara: bolile alea cronice, nu vaccinul i-au redus la tăcere. Se ştie cine beneficiază de profitul mascaradei cu imunizarea! Sugerez celor din minister să-şi vaccineze în avans părinţii, bunicii şi proprii copii, să nu uite de guvernaţi, iar ei să fie primii la vaccinat. Nu de alta, dar e vorba de puterea exemplului. 

          Rog Ministerul Sănătăţii să manifeste grijă faţă de clasa politică aflată în campanie. Cum aleşii noştri au mult de lucru în teritoriu, în frig şi în condiţii vitrege, poate şi la deszăpezit în curînd, să folosească pentru ei dozele de vaccin. Persoanele vîrstnice vor manifesta solidaritate, donîndu-şi doza de vaccin celor ce se rotesc de o interminabilă tranziţie la Vîrf. Ei, da!, vîrfurile planetei pretind că deţin cheia viitorului, că pot comunica cu alte lumi şi că în cîteva zeci de ani cosmosul ar putea fi populat, iar staţiunile spaţiale vor fi destinaţii de concediu ale pămîntenilor. Şi tot ei, cei care au tîrît omenirea în mlaştina exagerărilor istorice, ei, care reglează monedele, controlează pacea, războiul, comerţul mondial şi masa de rezerve planetare, se confruntă acum cu mari probleme la ei acasă. În jur de douăzeci de state au solicitat guvernului federal  american, prin intermediul unor petiţii, retragerea din componenţa Statelor Unite ale Americii şi crearea de guverne proprii. 

            Aşa cum arată astăzi lumea, ierarhizată inechitabil, doar cei din vîrf - beneficiarii planurilor financiare care controlează politica, ştiinţa, medicina, tehnologia, comunicaţiile, aerul, apele şi uscatul - ar trebui vaccinaţi urgent. Poate astfel vom scăpa de ameninţările unui război microbiologic, la fel de mari precum cele ale războiului nuclear. Sau de cupiditatea şi cruzimea companiilor farmaceutice, cu uriaşe determinări financiare, în experimentarea medicamentelor noi. 

        Ce facem însă cu ingeniozitatea omului de ştiinţă care a creat mijloace de control minuscule, incredibile cu două decenii în urmă, dar dăunătoarea siguranţei individuale: cipurile RFID, devenite elemente uzuale în acest mileniu electronic, inserate în paşapoarte, carduri bancare şi legitimaţii, vor înlocui codurile de bare ale produsele din comerţ. În SUA, mai multe şcoli au obligat elevii să poare ecusoane  cu cip RFID, care monitorizează deplasarea lor în campusul şcolar din momentul în care sosesc pînă la încheierea cursurilor. Din cauze religioase şi de intimidate, mulţi părinţi au refuzat cipul, motivînd că „îl simbolizează pe Satan, fiind Semnul Bestiei prevestit în Biblie”. Deocamdată, experimente la scară mică. Nu se ştie cu ce ne vor dota miliţienii planetei peste zece ani sau peste douăzeci, ştiind că le e din ce în ce mai greu să controleze populaţia globului.  

           În concluzie, dacă lansezi în eter o gogoriţă, trebuie s-o argumentezi foarte bine. Este singurul mod în care poate deveni credibilă. Mă refer la un site specializat în studierea paranormalului, care susţine că Agenţia Spaţială Americană a filmat în dreptul Soarelui un „înger de lumină” uriaş, de două ori mai mare decît dimensiunea planetei noastre. Proprietarul site-ului prezintă trei ipoteze: un OZN, un înger sau o „fiinţă de lumină” care trăieşte în interiorul Soarelui. De fapt N.A.S.A. lucrează de ceva vreme la nişte holograme cu temă biblică, pe care să le poată proiecta pe cer la momentul oportun, spre intimidarea şi controlul popoarelor.  



Maria Diana Popescu, Agero




Dreptul de aproba copierea și difuzarea materialelor și articolelor prezentate in revista AGERO apartine detinatorilor de copy-right (autorul/autoarea), care trebuie contactati si informati in timp util, în virtutea drepturilor individuale de autor. Orice preluare și difuzare de texte din revista AGERO fără aprobarea autorilor și precizarea sursei este considerată furt intelectual și va fi urmărită penal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu